Pregled svih događaja

Promocija knjige "U što vjerujemo mi koji u Boga ne vjerujemo"

U bjelovarskom hotelu "Central" 16.05.2018, održana je promocija knjige koju je priredio i urednički sastavio kršćanski teolog i novinar Drago Pilsel  ,a koja predstavlja iskaze hrvatskih istaknutih ateista i agnostika,dakle ,riječ je o knjizi dijaloga,prvoj iz važne trilogije/slijedi slična knjiga koju ispisuju vjernici različitih konfesija,a zatim i ona koja će biti plod dijaloga jednih i drugih/ , u izdanju zagrebačkog VBZ-a koje je izazvalo veliku pozornost kako publike tako i kritike.
 
Bjelovar je poslije Zagreba te Rijeke i Pule, četvrti grad u Hrvatskoj koji je priredio prezentaciju ove značajne knjige,a u organizaciji su učestvovali Srpski kulturni centar"Pavle Solarić", izdavač VBZ Zagreb.portal Autograf.HR kao i Građanski odbor za ljudska prava Republike Hrvatske.
 
O knjizi su uz urednika Dragu Pilsla ,govorili i ljudska i pravaška aktivistica i predsjednica zaklade"Solidarna" Sanja Sarnavka,novinar riječkog Novog lista Boris Pavelić,predsjednik Građanskog odbora za ljudska prava Zoran Pusić, te Njegovo Visokopreosveštenstvo Mitropolit Zagrebačko-ljubljanski g. Porfirije Perić.
 
Izuzetno zadovoljstvo organizatorima predstavljala je ispunjena dvorana čitalačkom publikom.
U ime organizatora, predsjednik VSNM BBŽ Darko Karanović pozvao je sve prisutne na zajedničko druženje uz tradicionalno posluženje u Srpski kulturni centar "Pavle Solarić" u Demetrovu 1.Ovim putem se zahvaljuje Dušanu Zoriću na nesebičnim aktivnostima kako u ideji da se prezentacija ove knjige dogodi u Bjelovaru,tako i na izuzetnom trudu u tehničkoj pripremi ovog događaja.
 
FOTOGRAFIJE: