Pregled svih događaja

Redovna godišnja skupština SKD Prosvjeta Garešnica

U subotu 23.03.2019., s početkom u 19h u zgradi bivše škole u Rogoži održana je redovna godišnja skupština SKD Prosvjete pododbor Garešnica.

Predsjednik društva Zoran Blanuša i blagajnik Milan Rodić upoznali su članove i goste te detaljno objasnili kroz izvješća o radu i financijska izvješća  sve o  aktivnostima u 2018 godini, koje su članovi društva jednoglasno  i prihvatili uz sveopće odobravanje članova.

Kako je pododbor Moslavina  jedan od najaktivnijih u RH ovom prilikom predsjednik društva iznio je plan rada i financijski plan za 2019 godinu te napomenuo najznačajnije aktivnosti kao i smjernice rada u narednom periodu, kao i osnivanje nove pjevačke sekcije.

Skupu se obratio i zamjenik župan Bjelovarsko bilogorske županije Saša Lukić , koji je  iskazao punu podršku u radu i djelovanju društva u ime županije kao i svoje osobno ime. Nadalje, istaknuo je značaj i vrijednost svega onoga što pododbor Moslavina čini te im zahvalio na tome. Županija tradicionalno financijski potpomaže rad SKD Prosvjete te je pokrovitelj raznih aktivnosti. Isto tako pododbor Moslavinu krasi i veliki broj članova od kojih veliku  većinu čine mladi.

Također, zamjenik župana Saša Lukić zahvalio se na dodijeljenom priznanju u ime županije Bjelovarsko bilogorske kao i osobnom priznanju za ; za poseban doprinos u razvoju društva i nesebičnu pomoć u organizaciji manifestacija“.

Predsjednik Blanuša tradicionalno uručio je priznanja i članovima folklorne sekcije za 50, 100 i 150 nastupa kao pojedincima i institucijama koje su pomogle u rad pododbora u proteklom periodu.

FOTOGRAFIJE:

IMG_6149.jpgIMG_6141.jpgIMG_6143.jpgIMG_6144.jpgIMG_6147.jpgIMG_6148.jpgIMG_6155.jpg