Pregled svih događaja

OBILAZAK BANIJE

OBILAZAK BANIJE

Dana 17.02.2021, zamjenik predsjednika SNV-a grada Daruvara Petar Radosavljević i zamjenik župana Bjelovarsko bilogorske županije Saša Lukić obišli su teren Banije i uvjerili se kako napreduju radovi kod obitelji Lazara Polimca(Banski Drenovac) kao i obitelji  Željka  Prečanice (Gornja Bačuga).

Naime, kako smo Vas i ranije obavještavali radi se o akcijama donacija građevinskog materijala i svega neophodnog za sanaciju dviju obiteljskih kuća. 

Obitelj Polimac kroz mjesec dana planira useliti u svoju novu obiteljsku kuću te nastaviti živjeti normalno, obitelj Prečanica zbog učestalih naknadnih podrhtavanja i ponovnog dolaska statičara biti će nužna sveobuhvatnija sanacija tako da radovi kreću dok statičari naprave elaborat sanacije.

S obzirom da se na tom području nalazi veliki broj ljudi kojima je pomoć nužna i o kojima nitko ne vodi računa odlučili smo pronaći sredstva i pomoći još jednoj obitelji kojima je pomoć zaista nužna i potrebna. Također u obliku građevinskog materijala(lim-crijep, građa, paropropusna folija, kaplaji i sl…)

Svi koji su voljni financijski pomoći mogu se obratiti našem županijskom vijeću i u dogovoru s predsjednikom vijeće Darkom Karanovićem i zamjenikom župana Sašom Lukićem definirati način i oblik pomoći.

FOTOGRAFIJE:

IMG_0257.jpgIMG_0260.jpgIMG_0271_a.jpgIMG_0258.jpgIMG_0270.jpgIMG_0259.jpgIMG_0271.jpgIMG_0269.jpgIMG_0268.jpg