Najave i informacije

Besplatna pravna pomoć u Daruvaru

Sukladno potrebama Srba povratnika kao i socijalno ugrožene kategorije naših sunarodnika, u kancelariji VSNM Daruvar (Radićeva 7, tel: 333-753) od srijede 11.02.2015, počinje sa radom pružanje besplatne pravne pomoći.

 

Radno vrijeme za stranke je od 8,00-12,00 sati svake srijede. Na pravnim poslovima raditi će Mirica Miljanić iz Pakraca, dobro poznata našim sunarodnicima. VSNM BBŽ i VSNM Daruvar se ovim putem zahvaljuju našoj nacionalnoj koordinaciji - SRPSKOM NARODNOM VIJEĆU  koje će financijski pokriti rad pravnika i nabave dijela uredskog materijala. Isto tako se zahvaljujemo dožupanu iz redova srpske zajednice BBŽ Saši Lukiću, koji je nabavio printer i laptop te osigurao internetsku povezanost za kvalitetan rad.

Smatramo da je ovo dobar primjer brige naših institucija za pripadnike srpske zajednice. Ovim putem se obraćamo i predsjednicima i zamjenicima predsjednika VSNM općina Đulovac, Sirač, Končanica i Dežanovac te grada Grubišnog Polja da obavijeste pripadnike srpske zajednice o besplatnoj  pravnoj pomoći.