Pregled svih događaja

Memorijalni turnir

U Velikom Vukovju je 21.06.2020. godine održan memorijalni turnir u organizaciji NK"Radnički" Veliko Vukovje a posvećen nesretno preminulom nogometašu Saši Maruniću,koji je bio vrlo uspješan i aktivan ne samo nogometaš već je i vatrogastvu davao veliki doprinos u svome Velikom Vukovju.
Njegovu pozitivnu energiju i vedrinu svi su cijenili ,tako da su turnir otvorili dožupan iz redova srpske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Saša Lukić, gradonačelnik Grada Garešnice Josip Bilandžija uz prisustvo predsjednika Zajednice sportskih udruga Grada Garešnice Željka Rijetkovića i oca pokojnoga Saše Predraga Marunića. Napominjemo da su Grad Garešnica i Bjelovarsko bilogorske županija pomogli financijski održavanje ovog tradicionalnog memorijalnog turnira.
U takmičarskom dijelu turnira sudjelovali su uz domaćina i organizatora NK"Radnički" Veliko Vukovje i NK"Vihor" Kapelica,NK"Dišnik" iz Dišnika i NK" Velika Bršljanica" iz Velike Bršljanice.
 
Pobjednik turnira bila je ekipa dugovječnog trenera  Milana Klipe iz Velike Bršljanice koja je u finalu deklasirala ekipu NK"Vihora" sa 10 : 2.
U borbi za treće mjesto domaći "Radnički" nadvisio je ekipu NK"Dišnika".
 
FOTOGRAFIJE: