Pregled svih događaja

Pomoć za Šušnjare i Majske Poljane

Pomoć za Šušnjare i Majske Poljane

Dana 09.01.2021. godine Vijeće srpske nacionalne manjine općine Velika Pisanica na čelu sa predsjednikom Pavlom Ćetkovićem ,zajedno sa dobrotvorom Radovanom Ćetkovićem iz Bjelovara, uputilo se punim pick up terenskim vozilom namirnica ,obuće,hrane i odjeće u pravcu sela Šušnjari na Baniji, gdje je Radovan kao vlastitu donaciju jednom domaćinstvu koje se bavi stočarskom proizvodnjom a nema struje donirao agregat snage 5 kw i određena novčana sredstva.

Potom su se uputili u Majske Poljane iznenadivši prisutne svojim dolaskom "preko brda" .Zapravo su stigli neuređenim i neočekujućim pravcem. U Majskim Poljanama ih je dočekao naš Milan Vladić iz Kutine (član VSNM Kutina) ,koji je porijeklom iz Banskog Drenovca i koju je gotovo svakodnevno na pomoći ljudima stradalima od katastrofalnog potresa. Tu su naši prijatelji iz Bjelovara i Velike Pisanice predali preostali dio donacija za stradalo stanovništvo.

Ovim putem se zahvaljujemo Radovanu Ćetković i našem manjinskom Vijeću  iz Velike Pisanice koji su bili prepuni utisaka sa razrušene Banije.

FOTOGRAFIJE:

DSCN7414.jpgDSCN7411.jpgDSCN7407.jpgDSCN7409.jpgDSCN7413.jpgDSCN7416.jpg