Pregled svih događaja

Predsjednik Republike u Daruvaru

Predsjednik Republike u Daruvaru

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović bio je u radnoj posjeti Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U pratnji župana Damira Bajsa, zamjenika župana Nevena Alića kao i zamjenika župana iz redova nacionalnih manjina, češke, Tanje Golubić Novotny i srpske, Saše Lukića, obišao je Ustanovu za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Suvenir Arbor" u Siraču kojoj je osnivač i vlasnik  BBŽ.

Goste je sa procesom proizvodnje upoznao direktor Alen Bašćevan.

Potom je predsjednik sa svojim domaćinima posjetio Savez Čeha Republike Hrvatske u Daruvaru i održao radni sastanak sa predsjedništvom Koordinacije nacionalnih manjina Bjelovarsko-bilogorske županije, kojem su prisustvovali Marija Valek ,zamjenica predsjednice Saveza Čeha RH, predsjednik Koordinacije Damir Malina(ujedno i predsjednik VČNM BBŽ) ,zamjenik predsjednika Goran Đurđević(predstavnik Roma BBŽ) ,predsjednik VAMA BBŽ Martin Gojani, predsjednica VMNM BBŽ Zlata Berkeš i predsjednik VSNM BBŽ Darko Karanović.

Potom je predsjednik sa svojim domaćinima u Bjelovaru posjetio gradilište Opće bolnice Bjelovar u izgradnji i nakon obilaska gradilišta obratio se medijima.

Fotografije: