Pregled svih događaja

16.01.2014. - Izborna skupština ŽO SDSS u Bjelovaru

Cannot find albumi/16.01.2014. - Izborna skupstina ZO SDSS folder inside /home/srbibbzh/public_html/images/galerije/albumi/16.01.2014. - Izborna skupstina ZO SDSS/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40

Najjača stranka sa srpskim predznakom koja ima i tri zastupnika u Saboru RH izabrala je novo županijsko rukovodstvo. Za predsjednika je izabran Gojko Ćuruvija iz Bjelovara ujedno i predsjednik stranke u Bjelovaru. Za njegovog zamjenika izabran je dosadašnji predsjednik Milan Radaković iz Batinjana. Za izvršnog sekretara stranke izabran je Aleksandar Irić iz Daruvara. Članovi izvršnog odbora ŽO SDSS su: Gojko Ćuruvija, Milan Radaković, Aleksandar Irić, Branka Vekić, Milan Bobić, Veljko Mandić i Mile Jovanović.

U skladu sa statutarnim opredjeljenjima stranke formiran je i Aktiv žena. Za predsjednicu je izabrana Branka Vekić iz Garešnice, a za zamjenicu Goranka Radulović iz Daruvara. Njih dvije su sa Jelenom Bosanac iz Bjelovara ujedno i delegati Aktiva žena za Glavnu skupštinu SDSS-a.

Izbornoj skupštini prisutvovali su: dr. Vojislav Stanimirović - predsjednik SDSS-a, Mile Horvat - saborski zastupnik SDSS-a, Vedran Babić - saborski zastupnik, član predsjedništva i predsjednik ŽO SDP-a, dožupani iz redova srpske zajednice Saša Lukić - BBŽ te Đorđe Ćurčić iz Vukovarsko-srijemske županije, kao i predsjednik općinske organizacije SDSS Trpinja Svetislav Mikerević.

Radnim predsjedništvom predsjedavao je Boro Rkman, predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a. Treba napomenuti da je od 35 članova Skupštine bilo prisutno njih 31 kao i da su sve odluke donijete jednoglasno.

FOTOGRAFIJE