Pregled svih događaja

15.05.2014. - dr. Milorad Pupovac u Daruvaru

U organizaciji županijske i gradske organizacije SDSS-a, njihovih predsjednika Gojka Ćuruvije i Aleksandra Irića, županijskog i gradskog VSNM, njihovih predsjednika Darka Karanovića i Branka Kovačića, u Daruvaru je održana javna tribina posvećena izborima za EU parlament.

Gost tribine bio je dr. Milorad Pupovac, saborski zastupnik i predsjednik SNV-a te potpredsjednik SDSS-a koji je zajednički kandidat koga podržava najveći broj institucija sa srpskim predznakom u Republici Hrvatskoj, a nalazi se na koalicijskoj listi broj 20. (Kukuriku koalicija) pod rednim brojem 11.

Prije tribine dr. Pupovac se sastao sa predsjednicima i zamjenicima općinskih, gradskih i županijskog VSNM-a te predstavnicima istog nivoa Samostalne demokratske srpske stranke. Potom je svečano otvorena nova kancelarija gradske organizacije SDSS-a Daruvar. Evidentno je da grad Daruvar i njegovo rukovodstvo uz pomoć dožupana Saše Lukića na djelu pokazuju multietičan karakter svog grada.

Na izuzetno dobro posjećenoj tribini dr. Pupovac je predstavio svoj program rada, ukoliko postane zastupnik  u EU parlamentu. Dr. Pupovac je pozvao prisutne da zaokruživanjem broja 11. na listi broj 20., pomognu da srpske zajednica dobije svog autentičnog predstavnika u Europskom parlamentu.

FOTOGRAFIJE