Најаве и информације

ЈАВНИ ПОЗИВ „Развој малог и средњег подузетништва и обрта на подручјима насељеним припадницима националних мањина“

ЈАВНИ ПОЗИВ „Развој малог и средњег подузетништва и обрта на подручјима насељеним припадницима националних мањина“ за 2023.годину.

Министарство господарства објављује отворени јавни позив за Програм „Развој малог и средњег подузетништва и обрта на подручјима насељеним припадницима националних мањина“ за 2023.годину. Предмет овог Отвореног јавног позива је додјела бесповратних средстава Министарства господарства и одрживог развоја темељем Програма „Развој малог и средњег подузетништва и обрта на подручјима насељеним припадницима националних мањина“ за 2023. годину (у даљњем тексту: Програм).

Пријаве се запримају искључиво од 2. сијечња 2024. године (сукладно точки 9. Програма). Отворени јавни позив је отворен до 16. вељаче 2024. године.

Детаље о позиву пронађите на линк-у: https://mingor.gov.hr/vijesti/otvoreni-javni-poziv-za-program-razvoj-malog-i-srednjeg-poduzetnistva-i-obrta-na-podrucjima-naseljenim-pripadnicima-nacionalnih-manjina-za-2023/9537?fbclid=IwAR3RZSB88oRyw6rfu9INtggNFoo62FHUBRbALCnzRjXLoaOHSH6nyeVYsxw