Pregled svih događaja

Održani II Susreti srpskih vijeća

U Velikom Pogancu održani su II Sportski susreti VSNM 4 Županije,Zagrebačke,Varaždinske,Koprivničko- križevačke i Bjelovarsko- bilogorske.
Nominalno je domačin bilo srpsko vijeće zagrebačke županije,iako je Susret održan u Koprivničko-križevačkoj županiji.Razlog su bolji uvjeti.
Suština ovih susreta je prije svega druženje i prijateljstvo pa onda sportski rezultati.Takmičenje u malom nogometu održano je u Školsko sportskoj dvorani u Sokolovcu radi kiše.
Druženje je nastavljeno u seoskom domu u Velikom Pogancu, turnirom u kartaškoj igri"Bela",potom natezanjem konopa i zajedničkim ručkom.
Sudomaćin, VSNM KC-KŽ na čelu sa Brankom Dulikravićem je osigurao i muziku u živo koju je Branko osobno predvodio svojom harmonikom i pridonio odličnoj atmosferi.
Prisutni su bili savjetnik u Ambasadi Republike Srbije u Zagrebu Nenad Maričić,ispred SNV-a koordinator Rade Kosanović i Predrag Krupljan te novinar Nenad Jovanović
VSNM Varaždinske županije predvodio je predsjednik Milan Mirčetić, Bjelovarsko bilogorske županije predsjednik Darko Karanović, domaćin Zg županije predsjednik Dragiša Pilipović, predstavnik Srba Međimurske županije Milorad Sarap.
Dogovoreno je da dogodine domaćin bude srpsko vijeće BBŽ.
 
FOTOGRAFIJE: