Pregled svih događaja

Promotivni skup u Goveđem Polju

U protekli petak,16.05.2019. godine u Goveđem Polju s početkom u 19,30 sati ,općina Dežanovac,održan je centralni promotivni skup Samostalne demokratske srpske stranke Bjelovarsko-bilogorske županije ,vezano za Euro-parlamentarne izbore, koji će se održati 26.05.2019. godine.
Prisutnima se obratio jedan od nositelja liste SDSS-a ,naš izuzetan suradnik Nikola Ivanović,zamjenik gradonačelnice Pakraca,ujedno i predsjednik VSNM Pakrac i predsjednik SDSS-a Požeško-slavonske županije.
Potom je govorio saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a prof.dr.Milorad Pupovac,ukazavši prisutnima na važnost mogućeg mjesta prvog Srbina iz RH u parlamentu Europske unije.
Moderator skupa bio je v.d. predsjednik SDSS-a BBŽ Milan Radaković. Prisutni su bili predsjednici stranke iz Grubišnog Polja,Garešnice i Daruvara,Bobić,Vekić,Radosavljević,te predstavnici iz Bjelovara,Velike Pisanice, Sirača,Končanice,Narte,Đulovca.
Promociji su prisustvovali i srpski dožupan Saša Lukić kao i predsjednik VSNM BBŽ Darko Karanović. Posebna zahvalnost ide domaćinu skupa ,srpskoj zajednici općine Dežanovac na čelu sa Željkom Mileusnićem,kao i seniorskoj pjevačkoj skupini SKD "Prosvjeta"Daruvar.

FOTOGRAFIJE: