Pregled svih događaja

Margetiću Pečat Grada Bjelovara

Predsjednik VSNM Bjelovar i član predsjedništva VSNM BBŽ Dušan Margetić povodom Dana Grada Bjelovara .na svečanoj sjednici koja je održana 29.09.2020. godine,primio je priznanje "Pečat Grada Bjelovara" koja se uručuje za doprinos u kulturnom i društvenom životu Grada Bjelovara. Priznanje mu je uručio gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak uz predsjednika Gradskog vijeća Antu Pavlovića.
Dušan je višedecenijski vezan uz nogometni sport ,najprije kao igrač NK"Bjelovar" i NK Mladost Ždralovi, a potom kao više nego poznati savezni nogometni sudac jugoslavenske Prve  nogometne lige.
Ogroman doprinos dao je u "odgajanju" mladih nogometnih sudaca kako u Gradu Bjelovaru tako i širom naše županije.
Poseban i nesebičan doprinos daje u radu srpske manjinske zajednice Grada Bjelovara gdje je i predsjednik VSNM Bjelovar kao i član županijskog srpskog manjinskog vijeća u proteklih 17 godina. Ujedno je i član predsjedništva VSNM BBŽ.
Poseban odnos zadnjih godina gradi prema Srpskom kulturnom centru "Pavle Solarić" u Dmetrovoj 1 Bjelovar  i stalno je na raspolaganju korisnicima. Ovo priznanje Margetiću sigurno predstavlja i priznanje srpskoj zajednici Grada Bjelovara i BBŽ na dosadašnjim aktivnostima u očuvanju identiteta  Srba u ovim prostorima.
 
FOTOGRAFIJE:
 
20200930_100719.jpg20200930_100714.jpg2020_9_28_bjelovar_173.jpg