Najave i informacije

Predstavljanje projekta "Minority Messengers" u Daruvaru

 

Poštovani,

pozivamo vas na predstavljanje projekta "Minority Messengers", organizacije Mladih europskih nacionalnih manjina (Youth of European Nationalities – YEN) te otvorenu diskusiju na temu participacije mladih na lokalnoj razini koja će se održati 11.09.2018. u 18:00 sati u Savezu Čeha, Trg kralja Tomislava 7 u Daruvaru.

Ovim događajem želimo našoj zajednici predstaviti YEN - najveću europsku mrežu organizacija mladih europskih etničkih, nacionalnih i jezičnih manjina akoja želi postati više vidljiva diljem cijele Europe.
 
S tim ciljem su u YEN-u obučili svoje “manjinske glasnike” - da postanu veleposlanici YEN-a i kao takvi, predstave široj javnosti svoje ciljeve, planove, aktivnosti ali i aktivnosti članica ove mreže.
 
Manjinski glasnici žele razgovarati sa svima onima kojima je stalo do aktivnog sudjelovanja mladih, koji žele poticati aktivizam i volonterizam mladeži ali i svima onima kojima je potrebna inspiracija i osnaživanje na temu multikulturalnosti, jednakosti, identiteta, inkluzije i participacije.
 
Molim vas da o ovom događaju obavijestite što više mladih koje bi mogla zanimati ova tema i koji bi nam se željeli pridružiti na ovom događanju!
 
Veselim se vašem dolasku!
 
Srdačno Vas pozdravljam, s poštovanjem,
 
 
Tanja Novotni Golubić
zamjenica župana