Pregled svih događaja

KOLEGIJ ZAMJENIKA ŽUPANA

KOLEGIJ ZAMJENIKA ŽUPANA

U utorak 16.11. 2021., održan je prvi kolegij zamjenika župana iz redova svih nacionalnih manjina s područja RH u Karlovcu.

Radi se o prvom kolegiju a koji će se održavati minimalno svaka tri mjeseca ili po potrebi. Domaćin kolegija bila je Karlovačka županija na čelu sa županicom Martinom Furdek-Hajdin, zamjenicom županice Vesna Hajsan Dolinar, te zamjenikom Dejanom Mihajlovićem, ujedno i inicijatorom kolegija, te predsjednikom Županijske skupštine Karlovačke županije Vladom Jelkovcem.

 Na kolegiju je bilo prisutno 11 zamjenika župana iz redova nacionalnih manjina s područja RH.

Gosti na kolegiju bili su državna tajnica Spomenka Đurić i državni tajnik Mile Horvat. Oni su nas upoznali sa svim aktualnostima i svim onim što se priprema u narednom periodu a prvenstveno vezano za fondove EU te mogućnosti koje nam se pružaju, također smo imali prilike i čuti što se u narednom periodu planira financirati a tiče se prvenstveno jedinica regionalne i lokalne samouprave.

Nakon toga smo imali prilike svatko iz prezentirati svoje djelovanje, rad i suradnju s izvršnom vlasti županije, iznijeti i dobre i loše stvari kao i svu problematiku s kojom se susrećemo u svom radu i djelovanju.

Slijedeći kolegij s novim i aktualnim temama održat će se u Primorsko Goranskoj županiji.

Fotografije:

IMG_2162.jpgIMG_2161.jpgIMG_2165.jpgIMG_2171.JPGIMG_2160.jpgIMG_2166.jpgIMG_2168.jpgIMG_2172.JPG